Winnaars prijsvraag Dag van de Bouw

Ze namen een kijkje bij Maankwartier tijdens de Dag van de Bouw. Vulden de prijsvraag in. En…......wonnen de prijs!

Anja Kleijkers-Schlenter en Bert Kleijkers (rechts op de foto) uit Simpelveld waren er ondersteboven van. Maar gelukkig ook erg opgetogen. Samen met (schoon)zus Karin Höppener-Schlenter en schoonbroer Nico Höppener namen ze in het Maanlab van Weller hun prijs in ontvangst.

Dag van de Bouw

Op de Dag van de Bouw (24 mei jl.) bezochten ze de A2-tunnels in Maastricht en de plaat van Maankwartier. Vooral Bert wilde graag naar Heerlen. Hij is technisch tekenaar en is erg gecharmeerd van het ontwerp. “Het past bij Heerlen, ik vind het mooi”, licht hij toe. Het bezoeken van de plaat was een ervaring op zich. “Bijzonder om daar nu al eens te staan”, zegt Anja. “Vooral ook de fotocollage op de plaat was interessant om te bekijken.” Zus Karin voegt eraan toe dat het haar opviel hoe trots de projectmedewerkers vertelden over hun werk. “En wat leuk ook dat kunstenaar Michel Huisman erbij was.”

Prijs

Na een kopje koffie en een gezellig praatje krijgen Anja en Bert de prijs. En dat is een gezellig avondje uit: een etentje voor vier personen bij Brasserie de Passie en vier tickets voor de Royal bioscoop. En natuurlijk ontbreekt de bos bloemen niet.

Anja en Bert: veel plezier en tot ziens in Maankwartier.