Elektrische deelauto iets voor u?

Wel een auto, maar alleen als u die echt nodig heeft? Autorijden zonder vaste lasten en het liefst elektrisch om zo een bijdrage te leveren aan een schoner milieu? Dan is een elektrische deelauto wellicht iets voor u.

Deelauto

Op zondag 23 april komt EC Rent naar Maankwartier om meer over het concept deelauto te vertellen. Om 11.30 uur presenteren ze hun concept vanuit Maanplein 12, waarna u kennis kunt maken met een BMW i3, elektrisch rijden en de mobiele applicatie om een auto te reserveren. U bent overigens ook later op de dag welkom; EC Rent is er tot 17.30 uur voor kennismakingsritten. Kunt u niet op zondag? Dan is maandag 24 april ook mogelijk.

Schrijf u in!

Interesse? Om wachtrijen te voorkomen is het handig om u vooraf aan te melden. Reserveer een plekje door te bellen met 085-4834821 of een e-mail te sturen naar info@ec-rent.nl

Hoe werkt het?

Bij een deelauto betaalt u geen abonnement, alleen het gebruik. In de prijs zijn alle kosten inbegrepen. Indien naar aanleiding van 23 april blijkt dat er voldoende interesse is, komen er mogelijk elektrische deelauto’s in de parkeergarage Maanplein.